Budeme na For Archu a bude to velké

30.08.2023
Ostatní
Budeme na For Archu a bude to velké
V období od 19. 9. do 23. 9. 2023 bude v PVA Letňany probíhat největší stavební veletrh v České republice – For Arch. Skupina SolidSun má pro vás tentokrát přichystanou opravdu velkolepou podívanou.

V období od 19. 9. do 23. 9. 2023 bude v PVA Letňany probíhat největší stavební veletrh v České republice – For Arch. Skupina SolidSun na něm samozřejmě nemůže chybět a tentokrát pro vás máme přichystanou opravdu velkolepou podívanou.

Stavte se za námi

  • Najdete nás v hale č. 4 u stánku A 17
  • Ve všední dny od 10:00 do 18:00
  • V sobotu od 10:00 do 17:00

Na co se můžete těšit

V rámci letošního For Archu chceme představit hned několik typů fotovoltaických elektráren, a proto jsme se rozhodli vytvořit model celého městečka. K vidění bude fotovoltaická elektrárna jak na rodinném domě, tak na firemních objektech. Seznámíme vás s fotovoltaikou umístěnou na celých bytových jednotkách. Nebude chybět pravý elektromobil, který bude nabíjet wallbox poháněný energií z fotovoltaiky.

Připravte si dotazy, se vším vám rádi poradíme

Na místě se bude střídat hned několik našich odborníků na svět fotovoltaiky, kteří vám budou neustále k dispozici. Připravte si na ně dotazy, ptejte se, nechte si poradit – zkrátka využijte jedinečné příležitosti zjistit od edukovaných a zkušených lidí vše, co by vás mohlo zajímat.