Fotovoltaická elektrárna zdarma - jde to

28.10.2023
Fotovoltaika
Fotovoltaická elektrárna zdarma - jde to
Na základě spolupráce dvou silných značek – skupiny SolidSun a Stavební spořitelny České spořitelny (Buřinky) vznikl unikátní produkt "Fotovoltaika zdarma". Ten si klade za cíl, aby bylo ekologické a udržitelné bydlení dostupné pro všechny.

Pořídit si fotovoltaiku znamená vynaložit nemalé finanční prostředky. Skupina SolidSun jako přední český dodavatel fotovoltaických elektráren spojila síly s Českou spořitelnou a Stavební spořitelnou ČS – Buřinka. Tato spolupráce si klade za cíl zpřístupnit fotovoltaické elektrárny pro co nejvíce lidí.

Výhodné financování a výkup přebytků

Díky Úvěru od Buřinky pro budoucnost získáte ty nejvýhodnější podmínky financování pro pořízení fotovoltaické elektrárny s možností rozložit splátky až na 20 let. Kombinace úspor za energie a zajištěným výkupem přebytků energie za spotové ceny prostřednictvím společnosti SolidSun Energie vám právě toto spojení pokryje splátku úvěru.

Podívejte se na záznam živého vysílání, kde zástupci jednotlivých společností vysvětlují celý princip společného produktu FOTOVOLTAIKA ZDARMA.

Jak získat FVE zdarma?

Ozvěte se našim obchodním zástupcům prostřednictvím kontaktního formuláře, kteří pro vaši domácnost připraví nabídku na míru. Tuto nabídku předložíte na jakékoliv pobočce České Spořitelny. Díky fotovoltaice budete chráněni před nestálými cenami energií.