Fotovoltaické elektrárny pro Ostravu a okolí

28.09.2021
Fotovoltaika
Fotovoltaické elektrárny pro Ostravu a okolí
Ostrava je největším městem Moravskoslezského kraje, a proto jsme dnešní článek zaměřili právě na ni. Naše hlavní pobočka sídlí ve Frýdku-Místku a my jsme rádi, že můžeme pokrýt i taková města jako je nejen Ostrava, ale i Opava, Olomouc, Brno a mnohé další.

Fotovoltaika / solární elektrárny / nzú / dotace / šetření / Ostrava / Frýdek-Místek / Havířov / Hlučín / Orlová / Třinec

Fotovoltaická elektrárna se u rodinných domů stává čím dál více populární. Je to krok k energetické nezávislosti, což v době zvyšujících se cen elektřiny přichází skutečně vhod. Na pořízení fotovoltaické elektrárny se vztahuje dotace Nová zelená úsporám, kde můžete z dotačního programu získat až 155 000 Kč. Pro Moravskoslezský a Ústecký kraj je dokonce tato částka o 10 % vyšší, a to kvůli horším podmínkám ovzduší. Stát se tímto způsobem snaží pomoci krajům, které byly více zasáhnuty těžkým průmyslem a těžbou. Ostrava je největším městem Moravskoslezského kraje, a proto jsme dnešní článek zaměřili právě na ni. Naše hlavní pobočka sídlí ve Frýdku-Místku a my jsme rádi, že můžeme pokrýt i taková města jako je nejen Ostrava, ale i Opava, Olomouc, Brno a mnohé další.

Solární elektrárnu vám navrhneme na míru a získání dotace vám dokonce smluvně garantujeme. Celý projekt na klíč zpracuje náš zkušený tým a solární panely s celou FVE nainstalujeme do dvou dní.

Fotovoltaika pro Ostravu a okolí

Pokud chcete šetřit výdaje za energie, je fotovoltaická elektrárna tou nejlepší volbou. Obraťte se na naše specialisty, kteří vám ochotně se vším poradí.