Fotovoltaika vám ohřeje vodu v bazénu!

19.09.2019
Fotovoltaika
Fotovoltaika vám ohřeje vodu v bazénu!
Pokud patříte k těm šťastlivcům, kteří mimo rodinný dům vlastní i bazén, tak zbystřete. Vaše koupací sezóna se s fotovoltaickou elektrárnou prodlouží od května do podzimu.

Fotovoltaika / solární elektrárny / nzú / dotace / šetření / solární panely / FVE / sluneční elektrárna

Už na jaře se častokrát můžeme setkat s příjemnými teplotami kolem 20 stupňů, a právě takové počasí nás láká ke strávení celého dne u bazénu s kvalitní knížkou v jedné ruce a vychlazeným drinkem v ruce druhé. K takové pohodě chybí už jen příjemně teplá voda, ve které se můžete vydovádět, jak se vám zlíbí. Pokud patříte k těm šťastlivcům, kteří mimo rodinný dům vlastní i bazén, tak zbystřete. Vaše koupací sezóna se s fotovoltaickou elektrárnou prodlouží od května do podzimu.

Využijte přebytky chytře

Fotovoltaika během jarních, letních a podzimních slunečných dnů vytváří dostatek energie pro chod vaší domácnosti. Energii, kterou nespotřebujete, můžete využít například k chlazení vaší domácnosti nebo třeba k ohřevu vody v bazénu. Koupací sezóna jde přesně ruku v ruce se sezónou solární, a proto je ideální doba se této příležitosti zhostit. Solární elektrárna běží přes den na plné obrátky a vy tak můžete využít přebytečné energie na ohřev vody v bazénu, která během teplých slunečních dní přijde vhod. Letos budou možnosti letní dovolené značně omezeny, tak proč si neudělat hotelový resort z vlastní zahrady s bazénem. Přidejte pár nafukovacích lehátek, grilované maso a osvěžující drinky s deštníčkem a máte dovolenou jako z katalogu.

Nejvyšší čas toho využít

Sluneční elektrárna nyní patří k nejvyhledávanějším zdrojům elektřiny a díky neustálému vývoji a zdokonalování její cena neustále klesá. Návratnost investice se každým rokem snižuje a vy se tak můžete vymanit z pevného sevření dodavatelů elektrické energie. Při pořizování FVE využijte i dotaci Nová zelená úsporám, která přispěje k pořízení fotovoltaiky značnou měrou. Třetí vlna dotací NZÚ bude trvat až do prosince 2021.

Pokud chcete volnou plochu na střeše vašeho domu věnovat solárním panelům, kontaktujte nás vyplněním kontaktního formuláře na našich webových stránkách, na Facebooku, mailem nebo skrz infolinku. V záložce kontakty najdete všechny důležité informace. Naši specialisté vám rádi odpoví na dotazy, nebo sestaví nezávaznou nabídku na míru zdarma.