Fotovoltaika do 30 dnů s prodlouženou zárukou instalace a revizí zdarma

Fotovoltaika do 30 dnů s prodlouženou zárukou instalace a revizí zdarma

10.06.2024
Fotovoltaika
Fotovoltaika do 30 dnů s prodlouženou zárukou instalace a revizí zdarma
Se SolidSun letní slunce stíháte. Navýšili jsme všechny naše kapacity, abychom vám byli schopni nainstalovat fotovoltaickou elektrárnu ještě před obdobím nejsilnějšího slunečního záření. To vám na účtech za energie pomůže ušetřit desetitisíce ročně. Celý proces instalace FVE, který jinde trvá měsíce, u nás nyní zabere maximálně 30 dnů od uzavření smlouvy s distributorem.

„Chceme našim zákazníkům umožnit co nejrychlejší přechod na čistou energii. Díky naší efektivitě a zkušenostem můžeme garantovat instalaci do 30 dnů, bez jakýkoli ústupků z kvality, což je na trhu neobvyklé,” říká Martin Palarčík, předseda představenstva skupiny SolidSun.

Jaké výhody instalace fotovoltaiky do 30 dnů od SolidSun exkluzivně nabízí?

  1. Nejrychlejší způsob úspory na energiích

Během letních měsíců dokáže FVE pokrýt všechnu nebo většinu vaší spotřeby elektřiny. Se speciální nabídkou od SolidSun můžete naplno šetřit už letos v létě.

  1. O 2 roky delší záruka na instalaci

Fotovoltaiku instalujeme rychle, avšak ne na úkor kvality. Garantujeme vám to prodloužením doby záruky na instalaci ze standardních 2 let na 4 roky.

  1. Pravidelná revize zdarma

Běžná revize vyjde na 5 750 Kč, u nás máte první revizi po 2 letech od spuštění vaší fotovoltaické elektrárny zdarma.

Třicetidenní instalaci fotovoltaické elektrárny od SolidSun předchází proces uzavření smlouvy s distributorem, který obvykle zabere tři týdny. Následná montáž a uvedení fotovoltaiky do provozu z naší strany proběhne v rámci jednoho měsíce.

Máte zájem o více informací o fotovoltaice do 30 dnů? Ozvěte se nám přes kontaktní formulář. Vše s vámi detailně probereme a najdeme řešení na míru přesně podle vašich potřeb a požadavků.

Kontaktní formulář

Spojte se
s námi

Potřebuje se zeptat na něco konkrétního nebo máte o fotovoltaiku zájem? Dejte nám na sebe kontakt, obratem se vám ozveme.

+420 800 400 506

Po–Pá, 8:00–16:00

Kontaktní formulář
Pro zaslání poptávky vyplňte všechna pole.

Vámi poskytnuté osobní údaje používáme pouze pro oslovení Vás s nabídkou služeb společnosti SOLIDSUN s.r.o. Více informací o zpracování osobních údajů naleznete zde.