Monitorovací centrum 24/7

28.09.2021
Fotovoltaika
Monitorovací centrum 24/7
Už jste slyšeli o našem monitorovacím centru? Tato novinka našim klientům přináší nadstandartní hodnotu, oprostí vás od řešení nenadálých problémů a vy můžete zůstat naprosto klidní.

Fotovoltaika / solární elektrárny / nzú / dotace / šetření / solární panely / FVE

Už jste slyšeli o našem monitorovacím centru? Tato novinka našim klientům přináší nadstandartní hodnotu, oprostí vás od řešení nenadálých problémů a vy můžete zůstat naprosto klidní.

Online monitorovací centrum

Náš online monitorovací systém neustále mapuje všechny parametry vaší elektrárny a při každém výkyvu od normálu zahájí okamžitou nápravu problému. Tímto způsobem je daná odchylka odhalena a vyřešena dříve, než si toho všimne sám majitel elektrárny. Každý výkyv mimo běžný rámec je zaznamenán, monitorován a operativně vyřešen díky nepřetržitému sledování parametrů týmem servisních techniků. Díky tomuto systému vám odpadá starost s řešením nastalých chyb a náš servisní tým celou situaci převezme za vás. Pokud by byl problém závažnější, tak náš servisní technik vás obratem kontaktuje a navrhne možnosti řešení.

Pokud máte fotovoltaickou elektrárnu od Solidsun a máte střídač s internetovým připojením, tak jste do monitorovacího centra zařazeni automaticky a zdarma. Stejně tak to probíhá u jednotek, které byly dosud offline, a připojí se k síti, nebo u jednotek nových. Veškeré propojení tedy zařídíme za vás. „Díky dohledovému centru teď víme o problému na elektrárně dříve než klient. Ten se pak můžeme vyřešit na dálku, nebo se spojíme s klientem a domluvíme co nejdříve servisní návštěvu. Tak zajistíme, že klienti nepřijdou o své peníze“, říká Pavlína Kolderová, výkonná ředitelka Solidsun.

Pokud bychom si měli shrnout všechny plusy, tak výhody online monitorovacího systému jsou:

  • Nemusíte neustále kontrolovat stav vaší elektrárny
  • Online kontrola správného fungování elektrárny každých 24 hodin
  • Případné potíže odhaleny s minimální prodlevou
  • Rychlé vyřešení dílčího problému ochrání klienta před dlouhodobým selháním a velkými škodami
  • V případě vážnějšího problému vás kontaktuje servisní technik
  • Pro všechny zákazníky Solidsun je služba zdarma

Všechny potřebné informace naleznete na našich webových stránkách v záložce Monitoring.