Nejšetrnější instalace FVE díky instalační tašce

18.07.2023
Fotovoltaika
Nejšetrnější instalace FVE díky instalační tašce
Skupina SolidSun vám jako první dodavatel fotovoltaiky přináší instalační tašku, která díky zabudované konzoli výrazně zjednoduší a urychlí instalaci vaší fotovoltaické elektrárny. Je navržena tak, aby představovala nejšetrnější možný způsob instalace FVE.

V SolidSun neustále vylepšujeme technologie a našim zákazníkům dodáváme pouze osvědčené komponenty pro fotovoltaické elektrárny. Proto vám jako první společnost na našem trhu přinášíme střešní tašku s konzolí pro tu nejšetrnější instalaci FVE.

  • Jedná se tašku standardizovaného rozměru, která je navržena pro dva typy krytiny – bobrovku a betonku
  • Je vybavena vestavěnou konzolí pro uchycení hliníkového profilu
  • Tašky jsou k dostání ve třech základních odstínech.

V čem je taška unikátní?

  • Nejšetrnější instalace FVE pro vaši střechu
  • Umístění konzole v ideální výšce zaručí optimální proudění vzduchu pod panely
  • Nenaruší estetický vzhled vaší střechy
  • Výrazně urychlí proces instalace fotovoltaiky
  • Díky standardizovanému rozměru pasuje na každou střechu

Instalační taška představuje nejšetrnější a nejbezpečnější možnost pro snadnou instalaci fotovoltaických panelů na vaši střechu. Je vybavena vestavěnou konzolí, do které se jednoduše namontuje hliníkový profil určený k uchycení panelů. Taška má konzoli umístěnou v ideální výšce, díky čemuž dochází k optimálnímu proudění vzduchu pod panely. Navíc je pevná, takže nedochází k žádnému prohýbání.

Neustále hledáme cestu, jak klientům nabízet to nejlepší řešení fotovoltaických elektráren. Proto jsme rádi, že nyní můžeme posunout o krok dál také průběh instalace.

Taška s konzolí zrychlí instalaci

S novým typem tašek dojde k inovaci v pracovním postupu, protože už zmizí nutnost zásadu do střechy. Díky tomuto typu instalační tašky už nebude nutné vyřezávat do původních tašek úchyty na profily. Tašky s konzolí se jednoduše vymění za ty stávající, které si může klient uschovat a později použít pro případnou výměnu těch, které se mohou v průběhu času poškodit (vlivem mechanického poškození nebo opotřebováním). Celkový proces instalace FVE se tak výrazně urychlí.

Pokud chcete mít fotovoltaickou elektrárnu s nejšetrnější instalací v Česku, vyplňte nezávazný kontaktní formulář a naši obchodně-techničtí zástupci se vám co nejdříve ozvou.

Výhradním dodavatelem instalační tašky je Akusolar.