Novinka! Panely Huasun exkluzivně v naší nabídce

26.03.2023
Fotovoltaika
Novinka! Panely Huasun exkluzivně v naší nabídce
Skupina SolidSun je první českou společností, která svým klientům přináší nejvýkonnější bifaciální (oboustranné) panely Huasun 460 W s nejnovější technologií HJT N-type.

Skupina SolidSun je první českou společností, která svým klientům přináší nejvýkonnější oboustranné panely s nejnovější technologií HJT N-type – Huasun 460 W. Jedná se panely předního světového výrobce s unikátní technologií zajišťující ten nejvyšší možný výkon.

Unikátní HJT technologie

Panely Huasun obsahují kombinaci monokrystalické a amorfní technologie, díky čemuž dokážou vyrábět více energie než běžně dodávané panely. Amorfní vrstva sjednocuje černou barvu destiček a zajišťuje až o 5–7 % více vyrobené energie i při zataženém počasí. Monokrystalická technologie zajišťuje větší účinnosti při přímém slunečním osvitu.

Spojení těchto dvou technologií (monokrystalické a amorfní) se nazývá Hetero junction technology (HJT) – z obou si panely vzaly jen to nejlepší.

Panely HUASUN s technologií HJT N-type = ta nejlepší volba na střechy rodinných domů

Až o 30 % více energie díky zadní straně panelu

Díky tomu, že je panel bifaciální – tedy oboustranný – dokáže vyrábět energii i ze své zadní strany, a to z odraženého světla. Po obou stranách je totiž opatřen vodivým materiálem a svými „zády“ dokáže vyrobit až 30 % energie navíc.

Věděli jste, že…

…výkon zadní strany panelu lze podpořit například stříbrným nebo bílým nátěrem ploché střechy?

Skvělý výkon i po 30 letech

Velikou výhodou je velice nízká degradace výkonu panelu v letech. Co to znamená? Výrobci garantují, že výkon panelu neklesne po 30 letech pod 88 % - což je neskutečné číslo. Standardní technologie Mono-Perc Halfcell poskytují záruku na pokles výkonu většinou 80 % po 25 letech. Naproti tomu Huasun garantuje po 25 letech výkon panelu na úrovni úctyhodných 90 %.

N type panely s HJT technologií

Díky tomu, že panely HuaSun patří do rodiny N-type panelů, zvládají lépe teplotní výkyvy. Nedochází tak k degradaci jejich výkonu právě vlivem vyšších teplot a jejich životnost je tak výrazně vyšší než u běžně dodávaných P-type panelů.

Změnám teplot jsou panely na střechách rodinných domů běžně vystaveny každý den, proto je tento typ panelů ideální pro instalace na střechy rodinných domů, kde se s jejich oteplováním musí počítat.

Panel tak garantuje stabilní výkon a výrobu energie i při teplotních výkyvech.

Zesílený rám – větší odolnost

Panely Huasun 460 W mají zesílený rám o tloušťce 35 mm. Běžně dodávané panely na český trh mají tloušťku rámu běžně 30 mm. Zesílený rám zajistil vyšší mechanickou odolnost panelu, díky čemuž je vhodný i do oblastí s vyšším výskytem sněhových přeháněk v České republice.

Chcete mít fotovoltaickou elektrárnu s nejúčinnějšími panely na českém trhu? Napište nám a my vám zpracujeme nezávislou nabídku na míru vaší domácnosti.