Přijďte za námi na FOR ARCH

13.09.2021
Fotovoltaika
Přijďte za námi na FOR ARCH
Srdečně vás zveme na největší stavební veletrh v České republice - FOR ARCH, který se bude konat od 21. září do 25. září 2021. Jsme zde pro vás každý všední den od 10 do 18 hodin, v sobotu pak od 10 do 17 hodin.

Připravte se, za pár dní startuje FOR ARCHSrdečně vás zveme na největší stavební veletrh v České republice - FOR ARCH, který se bude konat od 21. září do 25. září 2021.

Jsme zde pro vás

  • ve všední dny od 10 do 18 hodin
  • v sobotu pak od 10 do 17 hodin

Po roční pauze jsou veletrhy zpět

Těšíme se, že s vámi budeme opět v kontaktu. Chyběla nám možnost setkávat se s vámi, radit vám, pomáhat vám a vysvětlovat, jak to vlastně všechno funguje. I proto jsme se rozhodli postavit pro vás stánek, kde se dozvíte vše o fotovoltaické elektrárně.

Jak fotovoltaická elektrárna funguje Na vlastní oči uvidíte jednotlivé komponenty elektrárny, jako by byly u vás doma. Klidně si na ně můžete i sáhnout, ať víte, jak pevný a velký je fotovoltaický panel. Také získáte představu, kolik místa zabere střídač i baterie.

Naši experti přes fotovoltaiku vám rádi vše vysvětlí, objasní i zodpoví vaše dotazy.

Nejsnadnější cesta k čisté energiiFotovoltaické elektrárny jsou nejsnadnější cestou, jak můžete doma využívat obnovitelné zdroje energie. Pomozte světu snížit uhlíkovou stopu a zajistěte svým dětem čistější planetu. A navíc… elektřinu, kterou si sami vyrobíte, vám nikdo nezdraží. Při současném trendu zdražování energií je fotovoltaika to nejlepší, co můžete pro svůj domácí rozpočet udělat.

Kde najdete stánek Solidsun?

Najdete nás v hale číslo 4, v sektoru B, stánek č. 8.

Těšíme se na vás a věříme, že si náš stánek i celý veletrh For Arch užijete, jak se patří.

[@portabletext/react] Unknown block type "image", specify a component for it in the `components.types` prop