Proč jsem si vybrala fotovoltaiku SolidSun?

17.07.2022
Reference
Proč jsem si vybrala fotovoltaiku SolidSun?
Zvažujete pořízení fotovoltaiky a nevíte, pro kterou firmu se rozhodnout? Třeba vám s výběrem pomůže reference od zákaznice z Hradce Králové – zjistíte, proč u ní zvítězil právě SolidSun.

Zvažujete pořízení fotovoltaiky a nevíte, pro kterou firmu se rozhodnout? Třeba vám s výběrem pomůže reference od zákaznice z Hradce Králové – zjistíte, proč u ní zvítězila fotovoltaika právě od SolidSun.

Když v době pandemie došlo ke zvýšení cen energií, obávala jsem se, že tato skutečnost ohrozí životní standard naší rodiny, který jsem považovala za samozřejmost. Začala jsem proto pátrat po alternativě - obnovitelném zdroji energie. Možnost pořízení fotovoltaiky mě zaujala díky dostupnosti. Rozeslala jsem několik poptávek a čekala na nezávaznou nabídku připravenou přímo na náš dům. S tímto úkolem se nejlépe a nejrychleji popasovala společnost SolidSun.

Výhodou, která pro mě byla již od začátku důležitá, je spolehlivost firmy. Navíc jsem věděla, že SolidSun zařídí všechny nezbytnosti, které jsou potřeba vyjednat před samotnou koupí a výstavbou elektrárny. Společnost mi také garantovala smluvně získání dotace - to pro nás byl také velice důležitý argument. Skvělá byla také rychlá instalace FVE, která byla na střeše během jednoho dne.

Dodávku všeho zajišťuje společnost tzv. na míru domácnosti, navíc mi fotovoltaiku sestavili ze spolehlivých komponent. Dalším faktorem, který přispěl k mému rozhodnutí pro SolidSun, je služba dohledového centra. To monitoruje chod mojí elektrárny a v případě jakékoliv dysfunkce budu individuálně kontaktována samotným servisním technikem firmy. Tuto službu mám po dobu dvou let zdarma.

Pro fotovoltaickou elektrárnu jsem se rozhodla také proto, že vím, že díky ní nikterak neohrozím životní prostředí. Solární panely, baterie, měniče atd. lze bezplatně odkládat na sběrná místa a jsou zaštítěné recyklačním poplatkem.

Přes fotovoltaiku mohu vytápět i bazén a umožnit tak dětem řádit ve vodě již v časně jarních slunných dnech.

Mé sympatie k firmě SolidSun pozvedlo také jednání s obchodním zástupcem. Po celé trvání schůzky byl velmi shovívavý a s velkou tolerancí odpovídal na všechny mé dotazy. Byl přátelský, usměvavý a sdílný. Čišela z něj radost a nadšení pro práci.

Pokud teď také hledáte, jak efektivně ušetřit za energie, obraťte se na nás. Fotovoltaika SolidSun bude sestavena na míru vaší domácnosti. Kontakujte nás na info@solidsun.cz a my si s vámi zcela nezávazně domluvíme schůzku.