Proč nekupovat levné panely z Číny

28.09.2021
Fotovoltaika
Proč nekupovat levné panely z Číny
Na sociálních sítích se často v komentářích objevuje otázka: „Proč bych si nemohl koupit panely z Číny a ušetřit tak spoustu peněz?“. Samozřejmě i takové řešení je možné, ale musíme připustit, že skýtá hodně starostí.

Fotovoltaika / solární elektrárny / nzú / dotace / šetření / solární panely / FVE / sluneční elektrárna

Na sociálních sítích se často v komentářích objevuje otázka: „Proč bych si nemohl koupit panely z Číny a ušetřit tak spoustu peněz?“. Samozřejmě i takové řešení je možné, ale musíme připustit, že skýtá hodně starostí. Fotovoltaika totiž není jen o panelech, ale také o velkém množství komponentů, které tvoří komplexní celek. Za montáží solární elektrárny stojí tým profesionálních montérů, techniků a elektrikářů. Navíc je celé dílo podloženo zárukami a finální likvidací.

Jaké překážky vás čekají při instalaci svépomoci?

Pokud se chcete pustit do instalace solární elektrárny, tak jen do toho. Počítejte však s tím, že vaše elektrárna musí splňovat všechny technické a bezpečnostní normy a musí projít i revizní kontrolou. Další položkou, která se vám následně prodraží je servis neautorizovaných komponentů a jejich záruky, kterou jsou znatelně kratší než u renomovaných výrobců.

Proč to nechat na firmě?

Pokud instalaci solární elektrárny přenecháte profesionálům, tak už více nemusíte řešit. Solidsun dodává FVE s ověřenými a vyzkoušenými komponenty od renomovaných výrobců. Celá dodávka je realizována na klíč, která zahrnuje i potřebná povolení v koordinaci s distributorem, který dále zajišťuje výměnu elektrohodin za 4Q hodiny. Dále smluvně garantujeme i dotaci, která rovněž vyžaduje i vypracování energetického posudku, který musí být zpracován atestovanou a k tomuto účelu pověřenou osobou. V neposlední řadě poskytujeme záruky na dodaný materiál a provedenou práci a samozřejmě i servis a odstranění případných poruch.

Monitoring 24/7

Právě za účelem případných problémů a odchylek jsme nově zavedli nonstop monitoring vaší solární elektrárny. Náš online monitorovací systém neustále mapuje všechny parametry vaší elektrárny a při každém výkyvu od normálu zahájí okamžitou nápravu problému. Tímto způsobem je daná odchylka odhalena a vyřešena dříve, než si toho všimne sám majitel elektrárny. Každý výkyv mimo běžný rámec je zaznamenán, monitorován a operativně vyřešen díky nepřetržitému sledování parametrů týmem servisních techniků. Díky tomuto systému vám odpadá starost s řešením nastalých chyb a náš servisní tým celou situaci převezme za vás. Pokud by byl problém závažnější, tak náš servisní technik vás obratem kontaktuje a navrhne možnosti řešení.

Pokud hledáte firmu, která má za sebou stovky úspěšných realizací, tak se svěřte do našich rukou a my za vás vyřídíme kompletní dodání fotovoltaického systému na klíč i s garantovanou dotací. Pro více informací vyplňte náš kontaktní formulář a náš specialista se s vámi spojí a poskytne všechny potřebné informace, které vás budou zajímat.