Pořiďte si fotovoltaiku s fixní cenou 2 Kč/kWh za výkup energie pro prvních 100 zákazníků.

Solidsun spojil své síly se společností Sysel Energie

Solidsun spojil své síly se společností Sysel Energie

28.09.2021
Fotovoltaika
Solidsun spojil své síly se společností Sysel Energie
Pokud vlastníte dům s fotovoltaikou, tak nastražte uši. Časy se mění a my jsme rozhodli spojit své síly se společností Sysel Energie a.s. Tato spolupráce vám zajistí jak úsporu nákladů, tak cenu elektřiny přímo z energetické burzy.

Pokud vlastníte dům s fotovoltaikou tak nastražte uši. Časy se mění a my jsme rozhodli spojit své síly se společností Sysel Energie, která je dodavatelem převážně čisté elektřiny. Zároveň je i poskytovatelem Fér tarifu, který svým klientům zajistí jak úsporu nákladů, tak nejvýhodnější cenu elektřiny přímo z energetické burzy. Pokud vás tedy unavují zvyšující se poplatky za elektřinu u běžných dodavatelů a chcete něco udělat i pro životní prostředí, tak čtěte dál.

Co je Fér tarif?

Pokud sluníčko zrovna nesvítí a vaše domácí fotovoltaická elektrárna zrovna příliš nevyrábí, tak Fér tarif od Sysla vám v takovém případě zajistí elektřinu za nejvýhodnější ceny, a to přímo z energetické burzy. V některých případech, kdy je cena elektřiny dokonce záporná, tak Sysel vyplatí částku vám – a to je skutečně fér.

Součástí Fér tarifu je Fér dodávka a Fér výkup Fér dodávka je zaměřená na nejnižší cenu elektřiny pro naše zákazníky a Fér výkup zase nabízí možnost výkupu elektřiny ve formě přetoků do sítě distributora za aktuální cenu na burze. Vždy tak získáte aktuální tržní cenu. Jde o novou formu platby za elektřinu z obnovitelných zdrojů. Sysel vykupuje elektřinu od zákazníků za cenu, která je v danou chvíli na energetické burze. V době, kdy máte obnovitelné elektřiny nadbytek, prodává elektřinu na burze za nejvýhodnější cenu.

V čem je Sysel jiný?

  • Nabízí nejférovější cenu elektřiny přímo z energetické burzy
  • V případě přebytků energie zajistí její výkup za aktuální tržní cenu - a nepotřebujete žádnou licenci
  • Optimalizuje zálohy za elektřinu dle spotřeby
  • Veškeré papírování obstará za vás
  • Máte jistotu pravidelné a stabilní dodávky elektřiny
  • Garance úspory elektřiny
  • Dvouměsíční výpovědní doba bez udání jakýchkoliv důvodů a sankcí
  • Je zde možnost každoměsíční fakturace
  • Transparentnost je prioritou společnosti

Chcete ušetřit své peníze, a zároveň se dozvědět více informací? Navštivte webové stránky www.syselenergie.cz, kde najdete vše potřebné spolu s kontakty pro řešení specifických dotazů, nebo uzavření smlouvy. Naučte svou elektrárnu vydělávat a využívejte ji opravdu efektivně.