Solidsun spojil své síly se společností Sysel Energie

28.09.2021
Fotovoltaika
Solidsun spojil své síly se společností Sysel Energie
Pokud vlastníte dům s fotovoltaikou, tak nastražte uši. Časy se mění a my jsme rozhodli spojit své síly se společností Sysel Energie a.s. Tato spolupráce vám zajistí jak úsporu nákladů, tak cenu elektřiny přímo z energetické burzy.

Pokud vlastníte dům s fotovoltaikou tak nastražte uši. Časy se mění a my jsme rozhodli spojit své síly se společností Sysel Energie, která je dodavatelem převážně čisté elektřiny. Zároveň je i poskytovatelem Fér tarifu, který svým klientům zajistí jak úsporu nákladů, tak nejvýhodnější cenu elektřiny přímo z energetické burzy. Pokud vás tedy unavují zvyšující se poplatky za elektřinu u běžných dodavatelů a chcete něco udělat i pro životní prostředí, tak čtěte dál.

Co je Fér tarif?

Pokud sluníčko zrovna nesvítí a vaše domácí fotovoltaická elektrárna zrovna příliš nevyrábí, tak Fér tarif od Sysla vám v takovém případě zajistí elektřinu za nejvýhodnější ceny, a to přímo z energetické burzy. V některých případech, kdy je cena elektřiny dokonce záporná, tak Sysel vyplatí částku vám – a to je skutečně fér.

Součástí Fér tarifu je Fér dodávka a Fér výkup Fér dodávka je zaměřená na nejnižší cenu elektřiny pro naše zákazníky a Fér výkup zase nabízí možnost výkupu elektřiny ve formě přetoků do sítě distributora za aktuální cenu na burze. Vždy tak získáte aktuální tržní cenu. Jde o novou formu platby za elektřinu z obnovitelných zdrojů. Sysel vykupuje elektřinu od zákazníků za cenu, která je v danou chvíli na energetické burze. V době, kdy máte obnovitelné elektřiny nadbytek, prodává elektřinu na burze za nejvýhodnější cenu.

V čem je Sysel jiný?

  • Nabízí nejférovější cenu elektřiny přímo z energetické burzy
  • V případě přebytků energie zajistí její výkup za aktuální tržní cenu - a nepotřebujete žádnou licenci
  • Optimalizuje zálohy za elektřinu dle spotřeby
  • Veškeré papírování obstará za vás
  • Máte jistotu pravidelné a stabilní dodávky elektřiny
  • Garance úspory elektřiny
  • Dvouměsíční výpovědní doba bez udání jakýchkoliv důvodů a sankcí
  • Je zde možnost každoměsíční fakturace
  • Transparentnost je prioritou společnosti

Chcete ušetřit své peníze, a zároveň se dozvědět více informací? Navštivte webové stránky www.syselenergie.cz, kde najdete vše potřebné spolu s kontakty pro řešení specifických dotazů, nebo uzavření smlouvy. Naučte svou elektrárnu vydělávat a využívejte ji opravdu efektivně.