Stavební veletrh Brno - budeme tam

27.02.2023
Ostatní
Stavební veletrh Brno - budeme tam
Přemýšlíte o pořízení fotovoltaické elektrárny, ale ještě stále váháte? Přijďte za námi na brněnský Stavební veletrh a ptejte se na vše, co vás ohledně FVE zajímá.

Už ve čtvrtek 2. 3. 2023 se na brněnském výstavišti setkají odborníci nejen z řad projektantů, realizátorů staveb a dodavatelů všeho, co se bydlení týká. V areálu BVV se totiž uskuteční další Stavební veletrh. 

Pokud přemýšlíte nad pořízením fotovoltaické elektrárny a zatím si nejste jisti, přijďte za našimi odborníky. Odpovíme na všechny vaše dotazy ohledně fotovoltaické elektrárny. Zároveň vám poradíme, jak můžete díky fotovoltaice ještě více šetřit za energie pomocí výhodného výkupu přebytků.

Kde nás najdete?

  • Pavilo P
  • Stánek 57

Další detaily o veletrhu najdete na webu Stavebního veletrhu Brno.

Poznejte fotovoltaické elektrárny nové generace

Fotovoltaické elektrárny nové generace přináší klientům výhodu kompletní péče o zákazníka i celý FV systém. FVE vytvoříme na míru vašim potřebám i spotřebě vaší domácnosti, vše odborně nainstalujeme a garantujeme získání dotace. Zajistíme také výkup přebytků za spotové ceny, službu dohledového centra, které hlídá správné fungování FVE, i potřebný servis a periodickou revizi.

Díky vlastní elektrárně zvýšíte svou nezávislost na běžných dodavatelích energií a budete využívat ekologický obnovitelný zdroj energie. Navíc ušetříte až 65 000 Kč ročně.

Fotovoltaické elektrárny představují nejsnadnější cestu, jak můžete doma využívat obnovitelný zdroj energie. Tak se přijďte zeptat na vše, co vás kolem FVE zajímá :-)

Těšíme se na vás