Turbulentní vývoj na energetickém trhu dramaticky zvýšil zájem o obnovitelné zdroje

07.11.2021
Fotovoltaika
Turbulentní vývoj na energetickém trhu dramaticky zvýšil zájem o obnovitelné zdroje
Vývoj na energetickém trhu nelze v posledních týdnech charakterizovat jinak než jako turbulentní. Skokový růst cen energií a krach některých dodavatelů mají obrovský dopad na koncové zákazníky.

Vývoj na energetickém trhu nelze v posledních týdnech charakterizovat jinak než jako turbulentní. Skokový růst cen energií a krach některých dodavatelů mají obrovský dopad na koncové zákazníky – příkladem je, že statisíce lidí automaticky přešly k takzvanému dodavateli poslední instance, což pro ně znamená několikanásobné zvýšení záloh, a další domácnosti se přizpůsobují zdražování cen energií.

Nelze se divit, že nastalá situace výrazně zvýšila zájem o obnovitelné zdroje energie. Například jedna z hlavních výhod vlastní fotovoltaické elektrárny spočívá v tom, že si lidé jejím pořízením sníží výdaje za elektřinu a stanou se částečně nezávislými na dodavatelích energií.

Společnost Solidsun na dramatický vývoj na trhu okamžitě zareagovala – výrazně navýšila a stále navyšuje montážní kapacity i stav zásob. Zájem o naši nabídku se skokově zvýšil a každým dnem dále narůstá. Zakládáme si na férovém přístupu k zákazníkům, a proto jsme raději dočasně omezili příjem nových poptávek. V tuto chvíli předpokládáme, že příjem nových zákazníků nebudeme schopni obnovit dříve než na začátku příštího roku. Sledujte prosím náš web nebo sociální sítě, kde najdete aktuální informace.

Děláme vše, co je v našich silách, abychom poptávce po našich službách postupně vyhověli.

Děkujeme všem za pochopení.