Fotovoltaika od lídra na trhu s dárkem v hodnotě až 41 000 Kč. Pořiďte si to nejlepší za akční cenu

01.05.2024
Fotovoltaika
Fotovoltaika od lídra na trhu s dárkem v hodnotě až 41 000 Kč. Pořiďte si to nejlepší za akční cenu
Na jaře nainstalujete, v létě šetříte na maximum. Připravili jsme pro vás speciální jarní nabídku na pořízení fotovoltaické elektrárny s exkluzivními komponenty, díky které již na začátku léta vychytáte nejvyšší intenzitu slunečního záření, ušetříte až 42 600 Kč ročně na účtech za elektřinu a zajistíte si energetickou soběstačnost.

Co jarní akce zahrnuje?

K fotovoltaické elektrárně pro rodinné domy od 190 00 Kč nyní získáte nejvyspělejší technologie a nadstandardní služby v hodnotě až 41 000 Kč jako dárek zdarma.

  1. Celočerné HJT panely

Nejvýkonnější solární panely s technologií HJT v prémiové celočerné barvě za cenu klasického provedení. Celočerné panely zajišťují nejpokročilejší a estetické řešení FVE. Na každém komponentu ušetříte 1 000 Kč.

  1. SUNBERRY zdarma

Chytrá řídící jednotka SUNBERRY slouží pro nepřetržitou kontrolu funkčnosti a výkonu vaší elektrárny a její chytrou správu. Pořizovací cena je 18 000 Kč, v rámci jarní akce získají klienti SMART krabičku zdarma.

  1. Klientská zóna zdarma

Unikátní systém Klientské zóny, ve kterém máte vše důležité o své FVE vždy a přehledně na jednom místě, vyvinulo naše vlastní interní IT oddělení. Přihlašovací údaje pro neomezené užívání od nás dostanete zdarma.

  1. 30 let záruka na HJT panely

Na výkon HJT panelů máte v SolidSun záruku 30 let. Po 30 letech provozu panely degradují pouze na 88 % své původní výkonnosti. Ze všech technologií na trhu ztrácejí na účinnosti nejpomaleji a garantují nejvyšší výkon v čase.

Využijte ideální dobu pro instalaci fotovoltaické elektárny na vaši nemovitost za ideálních podmínek. Pro informace o fotovoltaice a speciální nabídce nás stačí nezávazně kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře. Zabere to jen chvilku, fotovoltaika vyřeší vaši budoucnost.

Kontaktní formulář