Jak jsme instalovali FVE v Litomyšli - recenze zákazníka Solidsun

28.09.2021
Fotovoltaika
Jak jsme instalovali FVE v Litomyšli - recenze zákazníka Solidsun
Na rodinný dům v Litomyšli jsme instalovali fotovoltaickou elektrárnu o výkonu necelých 5 kWp. Přečtěte si více o této instalaci, včetně recenze našeho spokojeného zákazníka.

Fotovoltaická elektrárna v LitomyšliNa rodinný dům v Litomyšli jsme instalovali fotovoltaickou elektrárnu o výkonu necelých 5 kWp. Instalovali jsme 14 panelů typu Eco Delta 345, které jsme namontovali na lehké hliníkové konstrukce. Plocha střechy nám dovolila poskládat je s maximální efektivitou. Díky tomu bude domácnost našeho klienta soběstačnější a nemusí ji vůbec strašit zdražování elektřiny.

Přebytečnou energii využije prostřednictvím bojleru k ohřevu vody. V budoucnu může přebytky energie klient prodávat do „sítě“ (mikrozdroje do 10 kWP nepotřebují totiž licenci). Díky společnosti Sysel Energie a.s. mu zajistíme férový výkup přebytků elektrické energie.

Slova spokojeného klienta: „Přes váš web jsou poslal poptávku a do pár dní se mi ozval váš obchodní zástupce. Vše nám podrobně vysvětlil, přijel se podívat na dům. Jednání bylo korektní a bezproblémové. Ve chvíli, kdy jsme se domlouvali, už jsem nehledal žádné jiné srovnání. Přesvědčil mě a věci se daly do pohybu."

Díky vašemu systému jsem přesně věděl, co se děje"Díky vašemu systému jsem přesně věděl, co se děje a že se například čeká na vyřízení u ČEZu. Následně mi vaši lidé volali a domluvili jsme si konkrétní dny realizace. Byl jsem stále informovaný a věděl jsem, co se kde vyřizuje a jak dlouho musím čekat. Neměl jsem ani okamžik pocit, že má něco někde nějaké prostoje."

Realizace byla radost"Samotná realizace byla pak opravdu radost. Váš zkušený tým mi vrátil víru v řemeslníky. Přístup „nic není problém a nechte to na nás“ mě moc bavil. Chtěl jsem vám všem poděkovat, protože se mi moc líbila spolupráce s vámi. Ještě mě čeká revize a zapojení bojleru, ale myslím, že to už bude labutí píseň.“

[@portabletext/react] Unknown block type "image", specify a component for it in the `components.types` prop

Jsme dlouhodobým partneremJsme rádi, že můžeme pomáhat lidem na cestě k uhlíkové neutralitě. I proto jsme se stali součástí skupiny Ekocesta. Nabídneme vám kompletní servis a služby pod jednou střechou. S námi můžete vyrazit za energetickou soběstačností.

Chcete využívat energii ze slunce?Pokud chcete také čerpat energii ze slunce a mít na domě svou vlastní fotovoltaickou elektrárnu, neváhejte nás kontaktovat.